welkom in het gouwebad de sniep

nIEUWS

informatie zwemlessen zwem abc:

Herfstvakantie : zaterdag 14 oktober zijn er wel zwemlessen. Van maandag 16 oktober tot en met zaterdag 21 oktober zijn er geen zwemlessen.

Het Gouwebad De Sniep neemt deel aan de diplomalijn van het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemveiligheid. Het Gouwebad De Sniep is in het bezit van de Licentie Nationale Zwemdiploma's

Vanaf 4 jaar kunt u uw kind inschrijven voor zwemles. 

Heeft u vragen? Bel 0182-630444 Wij zijn bereikbaar tijdens openingstijden.

herfstvakantie gouwebad de sniep

Van maandag 16 oktober tot en met zondag 22 oktober is het herfstvakantie in het Gouwebad De Sniep. 

Zaterdag 14 oktober en zondag 15 oktober is het standaard rooster vrijzwemmen. Er zijn zaterdag 14 oktober ook gewoon zwemlessen.

Vanaf maandag 16 oktober zijn er géén zwemlessen. Ook gaan niet alle doelgroepen door! 

Het Gouwebad De Sniep is geheel rookvrij. Ook op het terras mag niet meer gerookt worden.

kom ook sporten in het gouwebad de sniep

Kom meedoen met Aquajoggen, Workout of the day, Aqua Body workout, Aqua Insanity of Swim Fit.

Ook is er Zwemmen voor zwangeren en Fifty-fit.

Betalen is per keer. Inschrijven is niet nodig.

zwemtraining in lange banen zwemmen

Maandagochtend en vrijdagochtend liggen er lijnen in de lengte van het wedstrijdbad. Het wedstrijdbad is ingedeeld in 6 lange banen op snelheid en trainingsniveau. 

Zelf banen zwemmen of een training volgen via een stuurkaart. Er is een zwemtrainer aanwezig voor advies en aanwijzigingen.

vrijdagavond kinderfeestjes avond

De vrijdagavond is speciaal voor kinderfeestjes onder begeleiding van een volwassene. De avond is alleen in het recreatiebad. Telefonisch reserveren is verplicht : bel 0182-630444

1111111

Zwemles

Gouwebad De Sniep is al tientallen jaren een begrip in Waddinxveen en omgeving en heeft inmiddels heel veel kinderen blij kunnen maken met een zwemdiploma. Het Gouwebad De Sniep neemt deel aan de diplomalijn van het Zwem-ABC. 

Lees meer

Openingstijden

Hier vindt u de standaard openingstijden van Gouwebad De Sniep voor het vrijzwemmenen de doelgroepactiviteiten. Tijdens de schoolvakanties en de feestdagen hebben wij aangepaste roosters, deze zijn als subkop onder 'Openingstijden' terug te vinden.

Lees meer

Activiteiten

Gouwebad De Sniep heeft heel veel activiteiten voor jong en oud. Bent u zwanger dan is er Zwemmen voor Zwangeren en voor de allerkleinsten  is er Baby, Peuter en Kleuterzwemmen. Wilt u zelf ook aan uw conditie werken? Dan kunt u kiezen uit: Aquajoggen, Aqua Insanity, Aqua body workout, Swim Fit of Workout of the day. Ook is er twee keer per week Zwemtraining in lange banen zwemmen. Speciaal voor 50-plussers is er Fifty Fit, gezond en gezellig!

Lees meer