nIEUWs

meivakantie vanaf zondag 28 april

Zaterdag 27 april, Koningsdag, is het zwembad gesloten.

Van zondag 28 april tot en met zondag 12 mei is het meivakantie in het Gouwebad De Sniep. Vanaf maandag 29 april zijn er in de vakantie geen zwemlessen.

Er is in de vakantie een aangepast rooster voor de doelgroepen.

twee zwemlessen in buitenwater

Zwemmen in open water is heel anders dan zwemmen in een zwembad. Via het bedrijf Just Keep Swimming zijn er lessen survivalzwemmen en reddingszwemmen in de Surfplas in Reeuwijk. Dit is in de periode van 26 april tot en met 30 augustus.

2024 Just Keep Swimming foto Reeuwijk

zwemtraining in lange banen zwemmen

Maandagochtend en vrijdagochtend liggen er lijnen in de lengte van het wedstrijdbad. Het wedstrijdbad is ingedeeld in 6 lange banen op snelheid en trainingsniveau. 

Zelf banen zwemmen of een training volgen via een stuurkaart. Er is een zwemtrainer aanwezig voor advies en aanwijzigingen.

Zwemles

Gouwebad De Sniep is al jaren een begrip in Waddinxveen en omgeving en heeft al heel veel kinderen blij gemaakt met een zwemdiploma. Het Gouwebad De Sniep neemt deel aan de diplomalijn van het Zwem-ABC. 

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Zwemles

Openingstijden

Hier vind je de standaard openingstijden van Gouwebad De Sniep voor het vrijzwemmenen en de doelgroepactiviteiten. Tijdens de schoolvakanties en de feestdagen hebben wij aangepaste roosters, deze kun je onder 'Openingstijden' terugvinden.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Openingstijden

Activiteiten

Gouwebad De Sniep heeft heel veel activiteiten voor jong en oud. Bent u zwanger dan is er Zwemmen voor Zwangeren en voor de allerkleinsten is er Baby, Peuter en Kleuterzwemmen. Wilt u zelf ook aan uw conditie werken? Dan kunt u kiezen uit: Aquajoggen, Aqua Insanity, Aqua body workout, Swim Fit of Workout of the day. Ook is er twee keer per week Zwemtraining in lange banen zwemmen. Speciaal voor 50-plussers is er Fifty Fit, gezond en gezellig!

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Rooster activiteiten