ENQUETE GOUWEBAD DE SNIEP

Houdt Waddinxveen een zwembad na 2030?

Geef uw mening en vul de vragenlijst in.  

Gouwebad De Sniep is in 2030 aan vervanging toe. Het zwembad is vanaf dat moment afgeschreven. 

Wethouder Brigitte Leferink (Sport): “2030 is nog ver weg. Toch is het belangrijk om nu al na te denken over de toekomst van het Gouwebad. Daarom willen we graag uw mening weten. Denkt u ook mee?”

Moet Waddinxveen na 2030 een zwembad houden ja of nee? 

En zo ja, wat voor soort zwembad moet het zijn? Op deze en andere vragen willen we antwoord krijgen met behulp van de vragenlijst over de toekomst van het zwembad. Denkt u mee? Dat kan van 9 tot en met 22 juni. Meedoen kan op 3 manieren: via de app Waddinxveen Denkt Mee, via de website www.waddinxveendenktmee.nl of via een papieren vragenlijst die u aanvraagt via tel. 0575 760 227. Iedereen mag meedenken: inwoners van jong tot oud en van binnen en buiten Waddinxveen. Invullen duurt maximaal 10 minuten. 

We willen dit jaar een visie hebben op de toekomst van Gouwebad De Sniep

Hier is eerst onderzoek voor nodig. De vragenlijst is een onderdeel van het onderzoek. Het wordt een onderzoek naar de belangrijkste punten. Zoals: is er behoefte aan een zwembad in Waddinxveen, welke soorten zwembaden zijn er mogelijk en wat kost een nieuw zwembad? Ook kijken we naar het aanbod van zwembaden in de gemeenten om ons heen. Maar we gaan nog niet in op details. Er wordt bijvoorbeeld nog niets gezegd over een definitieve locatie en er wordt nog geen schetsontwerp gemaakt. De komende weken gaan we ook in gesprek met gebruikers van Gouwebad de Sniep en het Platform Sport Spel en Bewegen. Alle resultaten verwerken we in de visie.

Eind 2021 neemt de gemeenteraad een besluit over de toekomst van het zwembad

Hierbij maakt de raad gebruik van het onderzoek dat we nu doen en de visie die we straks opstellen. Laat u ook uw mening horen via de vragenlijst? Heel hartelijk bedankt.