activiteiten Gouwebad de sniep
Van maandag 8 juli tot en met vrijdag 30 augustus 2024
zijn er geen activiteiten 

Gouwebad De Sniep biedt heel veel verschillende activiteiten voor jong en oud. Bent u zwanger dan is er Zwemmen voor Zwangeren en voor de allerkleinsten  is er Baby, Peuter en Kleuterzwemmen. Wilt u zelf ook aan uw conditie werken? Dan kunt u kiezen uit: Zwemtraining in lange banen zwemmen, Aquajoggen, Aqua Insanity, Aqua body Workout, Swim Fit en Workout of the day. Speciaal voor 50-plussers is er Fifty Fit, gezond en gezellig!

                  Bij alle doelgroepen is het betalen per keer.                      

Aqua Insanity (16+)

Donderdagavond om 20.00 uur start een super intensieve training van drie kwartier, op muziek in het recreatiebad

Helemaal uit je dak gaan op een lekkere beat in een goede sfeer.  Een pittige work-out van drie kwartier waarbij je na iedere les een voldaan gevoel hebt, want het is echt zwaar. De work-outs bestaan uit interval, cardio, pure cardio en cardio recovery. Het gaat om de juiste houding en je hartslag omhoog brengen. Er zijn oefeningen met en zonder materiaal. Het wedstrijdbad is gesloten.

De lestijd weten? Ga hier naar het activiteitenrooster

Aquajogging

Joggen met waterkoeling!
Joggen zonder de bodem te raken! De wetbelt zorgt ervoor dat u blijft drijven. Bij uitstek geschikt om uw conditie te verbeteren, af te slanken of te revalideren. De oefeningen zijn voor iedereen goed te volgen, leuk en gevarieerd. De stimulerende muziek geeft het ritme aan. Probeer het, u merkt al snel resultaat!

Wilt u de tijden weten? Ga hier naar het activiteitenrooster

Zwemtraining in lange banen zwemmen(18+)

Zwemtraining op maat of zelf banen zwemmen, training voor 
borstcrawl en triathlon:

De lijnen liggen in de lengte van het wedstrijdbad. Het wedstrijdbad is geheel diep. Er is dus wel zwemvaardigheid vereist voor deelname aan deze trainingen. U kunt zelf het tijdstip kiezen om te starten met de training.  In het wedstrijdbad liggen bij binnenkomst stuurkaarten waaruit u een training kunt kiezen. Ook is het mogelijk om een persoonlijk trainingsschema op maat te maken wat bijvoorbeeld over 10 weken te verdelen is. Er is een ervaren zwemtrainer aanwezig die aanwijzingen kan geven over de training maar ook over de zwemslagen. Verbeteren van bijvoorbeeld de borstcrawl of rugcrawl is dus een mogelijkheid. Vraag gerust om tips!! De zwemtraining is er niet in de schoolvakanties.

Wilt u de tijden weten? Ga hier naar het activiteitenrooster.

Aqua Body Workout 

Fitnessen met het beste resultaat!
Aqua Body Workout is dé manier om swingend te werken aan een beter figuur. De weerstand van het water is twaalf keer groter dan van lucht. Logisch dat u meer energie verbruikt en snel resultaat merkt.

Tijdens de leuke lessen worden volop materialen gebruikt die de waterweerstand nog meer verhogen. Ervaar het zelf! Ook meedoen met aqua body workout?

Wilt u de tijden weten? Ga hier naar het activiteitenrooster     

Workout of the day

Workout of the day

Fitnessen met het beste resultaat! Workout of the day is dé manier om de dag sportief te starten. De les is op muziek. Er wordt gewerkt aan de conditie en aan spierversterkende oefeningen. De weerstand van het water is twaalf keer groter dan van lucht. Logisch dat u meer energie verbruikt en snel resultaat merkt. Tijdens de leuke lessen worden volop materialen gebruikt die de waterweerstand nog meer verhogen. Ervaar het zelf.

Wilt u de tijden weten? Ga hier naar het activiteitenrooster

Swim Fit 

Snel in topconditie
Wilt u een ijzersterke conditie opbouwen en uw zwemslagen verbeteren? Doe dan mee aan trimzwemmen. In dit afwisselende lesprogramma komen alle zwemslagen aan bod. Daarnaast worden er tal van materialen gebruikt waarmee u specifieke spiergroepen extra traint. U bent snel in topvorm. Doe mee!

De tijden weten? Ga hier naar het activiteitenrooster

Fifty Fit

Gezond en gezellig!
Bewegen in aangenaam warm water is ook voor 55-plussers hartstikke gezond. Uw spieren worden lekker soepel en u voelt zich heerlijk fit. Ook als u niet kunt zwemmen kunt u gewoon meedoen. Er wordt namelijk in twee groepen lesgegeven: in het diepe én in het ondiepe gedeelte van het wedstrijdbad. De lesgevers zijn bij u in het water. De gevarieerde lessen zijn voor iedereen goed te volgen en vooral erg gezellig. U bent van harte welkom.

De tijden weten? Ga hier naar het activiteitenrooster

Baby , peuter en kleuterzwemmen 

Genieten voor twee!
Samen spelen in het water is hartstikke leuk. Het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind, zoals bevordering van de motoriek, de coördinatie en oefening van de ademhaling. En minstens zo belangrijk: uw kind raakt vertrouwd met het element water. U kunt deelnemen aan de les en vrijzwemmen of alleen vrijzwemmen.

Het baby, peuter en kleuterzwemmen is op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 09.00 en 11.00 uur.

Lestijden & leeftijden:
09.10 - 09.30 uur : 0 tot 8 maanden
09.30 - 09.55 uur : 8 maanden tot 1,5 jaar
10.05 - 10.30 uur : 1,5 jaar tot 2,5 jaar
10.30 - 10.55 uur : 2,5 jaar tot 4 jaar

Tijdens het seizoen zijn er verschillende themaweken zoals pyjama/survival zwemmen, diplomazwemmen voor Duckyduck, Zeepaardje of Teddybeerdiploma en onderwaterfoto's maken.

Kom gezellig samen zwemmen!

Vrijzwemmen

U kunt ook lekker komen ontspannen in Gouwebad De Sniep. De kinderen vermaken zich prima in de stroomversnelling en de glijbaan. Tijdens het recreatief zwemmen is het recreatiebad altijd geopend. Op een aantal tijden kunt u tijdens het recreatief zwemmen ook gebruik maken van het wedstrijdbad.

Het recreatief zwemmen is bij ons ingedeeld in verschillende blokken:

  • Ouder en Kind zwemmen: hierbij kunnen kinderen onder begeleiding van een volwassene lekker komen spelen in het zwembad. Kinderen zonder volwassenen mogen niet naar binnen.
  • Vrijzwemmen: tijdens het vrijzwemmen is het bad toegankelijk voor alle leeftijden.
  • Volwassen zwemmen: tijdens het volwassenzwemmen kunnen alleen personen van 18 jaar en ouder gebruik maken van het zwembad.

    Houdt er rekening mee dat kinderen zonder diploma alleen toegang tot het bad krijgen als zij in het water begeleid worden door iemand van 18 jaar of ouder in badkleding die beschikt over een goede zwemvaardigheid.

Voor meer informatie over het recreatief zwemmen kunt u zich wenden tot de receptie van het zwembad, telefoon: 0182 - 630 444.

Bekijk het vrijzwemrooster via Openingstijden

Feestjes

Op zoek naar een leuk kinderfeestje?
Gouwebad De Sniep verzorgt samen met de horeca een gezellig, sportief en spetterend feestje voor de kinderen.

De entree voor het zwembad en uw reservering bij de horeca worden los van elkaar geregeld. Wilt u vrijdagavond het kinderfeestje geven dan moet u reserveren via de receptie . Bel 0182-630444 om het kinderfeestje te reserveren. Betalen doet u bij de kassa. U kunt ook doorverbonden worden de horeca.

Voor alle andere dagen hoeft u het zwemmen niet vooraf te reserveren maar wel de horeca als u daar gebruik van wilt maken.

Voor verdere informatie of reserveren bij de horeca kunt u terecht bij de receptie van het zwembad, telefoon: 0182 - 630444.

Aquamedica

Aquamedica is bedoeld voor mensen met een fysieke beperking die graag in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, bewegen.

De les wordt gegeven op dinsdagochtend van 11.15 tot 12.15 uur en op woensdagochtend van 8.30 tot 9.30 uur in het recreatiebad in 1.20 m diep water. In de schoolvakanties is de dinsdagochtend van 9.00 tot 10.00 uur.

U kunt zich aanmelden via fysiotherapiepraktijk Praktijk Joosten in Waddinxveen. Tel.nr. : 0182-618022
Email : info@praktijkjoosten.info
Informatie : www.praktijkjoosten.info

Een 10-strippenkaart kost € 122,84. Deze is te koop bij Praktijk Joosten.