activiteiten Gouwebad de sniep        

Gouwebad De Sniep biedt heel veel verschillende activiteiten voor jong en oud. Bent u zwanger dan is er Zwemmen voor Zwangeren en voor de allerkleinsten  is er Baby-Peuter-Kleuterzwemmen. Wilt u zelf ook aan uw conditie werken? Dan kunt u kiezen uit: Aquapower, Aquajoggen, AquaInsanity, Aquarobics, BBB of Trimzwemmen. Speciaal voor 50-plussers is er Fifty-Fit, gezond en gezellig!

                           Bij alle doelgroepen is het betalen per keer.                            Geen verdere verplichtingen.

Aqua Insanity (16+)

Donderdagavond om 20.00 uur start een super intensieve training van drie kwartier, op muziek in het recreatiebad!!

Helemaal uit je dak gaan op een lekkere beat in een goede sfeer.  Een pittige work-out van drie kwartier waarbij je na iedere les een voldaan gevoel hebt, want het is echt zwaar. De work-outs bestaan uit interval, cardio, pure cardio en cardio recovery. Het gaat om de juiste houding en je hartslag omhoog brengen. Er zijn oefeningen met en zonder materiaal. Het wedstrijdbad is gesloten.

Aqua Insanity van 20.00 - 20.45 uur. Wie durft?

Aquajogging

Joggen met waterkoeling!
Joggen zonder de bodem te raken! De wetbelt zorgt ervoor dat u blijft drijven. Bij uitstek geschikt om uw conditie te verbeteren, af te slanken of te revalideren. De oefeningen zijn voor iedereen goed te volgen, leuk en gevarieerd. De stimulerende muziek geeft het ritme aan. Probeer het, u merkt al snel resultaat!

Ook meedoen met aquajoggen? Bekijk het activiteiten rooster

Aquapower (18+)

Training op maat of zelf banen zwemmen:

U kunt zelf het tijdstip kiezen om te starten met de training. Het wedstrijdbad is geheel diep. Er is dus wel zwemvaardigheid vereist voor deelname aan deze trainingen. In het wedstrijdbad liggen bij binnenkomst stuurkaarten waaruit u een training kunt kiezen. Ook is het mogelijk om een persoonlijk trainingsschema op maat te maken wat bijv. over 10 weken te verdelen is. Er is een ervaren zwemtrainer aanwezig die aanwijzingen kan geven over de training maar ook over de zwemslagen. Verbeteren van bijv. de borstcrawl of rugcrawl is dus een mogelijkheid. Vraag gerust om tips!!

Aquapower : iedere maandag- en vrijdagochtend blokken van een uur  - m.u.v. de schoolvakanties

Aquarobics

Fitnessen met het beste resultaat!
Aquarobic is dé manier om swingend te werken aan een beter figuur. De weerstand van het water is twaalf keer groter dan van lucht. Logisch dat u meer energie verbruikt en snel resultaat merkt.

Tijdens de leuke lessen worden volop materialen gebruikt die de waterweerstand nog meer verhogen. Aquarobic werkt. Ervaar het zelf! Ook meedoen met aquarobics?

Bekijk het activiteiten rooster     

BBB

Buik Billen Benen
BBB betekent Buik Billen Benen. De lessen worden gegeven op de kant en bestaan uit een warming-up en spierversterkende oefeningen voor het gehele lichaam. Er zijn matten aanwezig om op te liggen. Het is verplicht om een handdoek op de mat te leggen. 

Na de les BBB kunt u deelnemen in het water aan de les Aquarobic die weer meer gericht is op de conditie: een ideale combinatie!

Ook meedoen met BBB? Bekijk het activiteiten rooster

Trimzwemmen

Snel in topconditie
Wilt u een ijzersterke conditie opbouwen en uw zwemslagen verbeteren? Doe dan mee aan trimzwemmen. In dit afwisselende lesprogramma komen alle zwemslagen aan bod. Daarnaast worden er tal van materialen gebruikt waarmee u specifieke spiergroepen extra traint. U bent snel in topvorm. Doe mee!

Ook meedoen met trimzwemmen? Bekijk het activiteiten rooster

Fifty-Fit

Gezond en gezellig!
Bewegen in aangenaam warm water is ook voor 55-plussers hartstikke gezond. Uw spieren worden lekker soepel en u voelt zich heerlijk fit. Ook als u niet kunt zwemmen kunt u gewoon meedoen. Er wordt namelijk in 2 groepen lesgegeven: in het diepe én in het ondiepe gedeelte van het wedstrijdbad. De lesgevers zijn bij u in het water. De gevarieerde lessen zijn voor iedereen goed te volgen en bovenal erg gezellig.

Doet u mee? U bent van harte welkom! Bekijk het activiteiten rooster

Zwangeren

Veilig in conditie blijven!
Voel u lekker licht. Bewegen in water is dé manier om veilig in conditie te blijven tijdens de gehele zwangerschap. En het is ook nog eens heerlijk ontspannend. Dit uur kunt u veilig deelnemen aan de les in het recreatiebad zonder dat er andere vrijzwemmers bij zijn.

U bent van harte welkom! Bekijk het activiteiten rooster

Baby - peuter - kleuter

Genieten voor twee!
Samen spelen in het water is hartstikke leuk. Het water heeft een positieve invloed op de ontwikkeling van uw kind, zoals bevordering van de motoriek, de coördinatie en oefening van de ademhaling. En minstens zo belangrijk: uw kind raakt vertrouwd met het element water. U kunt deelnemen aan de les en/of vrijzwemmen.

Tijdens het seizoen zijn er verschillende themaweken zoals pyjama/survival zwemmen, afzwemmen voor Duckyduck, Zeepaardje of Teddybeerdiploma, Thema Sprookjes en onderwaterfoto's maken.

Lestijden & leeftijden:
09.10 - 09.30 uur : 0 tot 8 maanden
09.30 - 09.55 uur : 8 maanden tot 1,5 jaar
10.05 - 10.30 uur : 1,5 jaar tot 2,5 jaar
10.30 - 10.55 uur : 2,5 jaar tot 4 jaar

Kom gezellig samen zwemmen!

Vrijzwemmen

U kunt ook lekker komen ontspannen in Gouwebad De Sniep. De kinderen vermaken zich prima in de stroomversnelling en de glijbaan. Tijdens het recreatief zwemmen is het recreatiebad altijd geopend. Op een aantal tijden kunt u tijdens het recreatief zwemmen ook gebruik maken van het wedstrijdbad.

Het recreatief zwemmen is bij ons ingedeeld in verschillende blokken:

  • Ouder en Kind zwemmen: hierbij kunnen kinderen onder begeleiding van een volwassene lekker komen spelen in het zwembad.
  • Vrijzwemmen: tijdens het vrijzwemmen is het bad toegankelijk voor alle leeftijden.
    Volwassen zwemmen: tijdens het volwassenzwemmen kunnen alleen personen van 18 jaar en ouder gebruik maken van het zwembad.

Houdt er rekening mee dat kinderen zonder diploma alleen toegang tot het bad krijgen als zij in het water begeleid worden door iemand van 18 jaar of ouder in badkleding die beschikt over een goede zwemvaardigheid.

Voor meer informatie omtrent het recreatief zwemmen kunt u zich wenden tot de receptie van het zwembad, telefoon: 0182 - 630 444.

Bekijk hier het vrijzwemrooster

Feestjes

Op zoek naar een leuk kinderfeestje?
Gouwebad De Sniep verzorgt samen met 2PeterS een gezellig, sportief en spetterend feestje voor de kinderen.

De entree voor het zwembad en uw reservering bij de horeca worden los van elkaar geregeld. Wilt u vijdagavond zwemmen dan is reserveren voor het zwemmen via deze website verplicht. Het reserveren kan per 5 personen tegelijk. Via de mail ontvangt u het reserveringsbewijs. Betalen doet u bij de kassa.

Voor alle andere dagen hoeft u het zwemmen niet vooraf te reserveren maar wel de horeca als u daar gebruik van wilt maken.

Voor verdere informatie of reserveren bij de horeca kunt u terecht bij de receptie van het zwembad, telefoon: 0182 - 630444.

Aquamedica

Aquamedica is bedoeld voor mensen met een fysieke beperking die graag in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, bewegen.

De les wordt gegeven op dinsdagochtend van 11.15-12.15 uur en op woensdagochtend van 8.50-9.50 uur in het recreatiebad in 1.20 m diep water. Het water is extra warm.

U kunt zich aanmelden via fysiotherapiepraktijk Praktijk Joosten in Waddinxveen. Tel.nr. : 0182-618022
Email : info@praktijkjoosten.info

Een 10-strippenkaart kost € 110,00. Deze is te koop bij Praktijk Joosten.

Voor meer informatie : www.praktijkjoosten.info