Gouwebad de Sniep :
ZWEMMEN alleen OP AFSPRAAK
bel : 0182-630444

Vanwege de coronacrisis zijn we alleen open voor banen zwemmen in het wedstrijdbad (6 blokken) óf recreatief zwemmen in het recreatiebad (2 blokken). Er zijn geen activiteiten. We hopen vanaf maandag 7 september weer te kunnen beginnen met de doelgroepen.

Hopelijk na 7 september : Spetterpret begint al vóór de geboorte middels het zwangerschaps- zwemmen. Vanaf 9 weken na de geboorte is de baby welkom tijdens Baby-, peuter- en kleuterzwemmen. Daarna volgen zwemles (vanaf 4 jaar) en schoolzwemmen, waarna kinderen lid kunnen worden bij een van onze huurders, te weten zwem- en poloclub Z&PC De Gouwe en de Waddinxveense Reddingsbrigade.

Voor volwassenen biedt Gouwebad De Sniep een scala aan mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. Wat denkt u bijvoorbeeld van Aquarobics, Aquajogging, Fifty-Fit (meer bewegen voor ouderen) of Trimzwemmen. Of kom gezellig met het hele gezin vrijzwemmen in ons leuke gezinsbad met spetterende attracties. Niet voor niets is De Sniep het leukste uitje voor het hele gezin!

Wij heten u van harte welkom!

We beschikken over

25 meter wedstrijd bassin

Recreatiebassin

Kleuterbassin

Verwarmd buitenbassin

Stroomversnelling

55 meter glijbaan

Whirpool

Onderwaterfontein

Borrelbank

Watergordijn

Solarium

Stoomcabines

Werknemers

Gouwebad De Sniep is al tientallen jaren een begrip in Waddinxveen, dat komt mede door ons fantastische team. Met veel enthousiasme en kennis staan ze voor u klaar!

Lees meer