Gouwebad de Sniep

Ons prachtige zwembad in Waddinxveen biedt zwemplezier en leuke activiteiten voor jong en oud op sportief en recreatief niveau. Laat u verrassen tijdens één van onze doelgroepactiviteiten of kom gezellig vrijzwemmen in ons leuke, overzichtelijke recreatiebad met spetterende attracties.

Spetterpret begint al vóór de geboorte door deel te nemen aan het Zwemmen voor zwangeren. Vanaf 9 weken na de geboorte is de baby welkom tijdens Baby, peuter en kleuterzwemmen. Vanaf 4 jaar kunnen kinderen het ZwemABC gaan halen waarna ze lid kunnen worden bij de zwem- en poloclub Z&PC De Gouwe of de Waddinxveense Reddingsbrigade.

Voor volwassenen biedt Gouwebad De Sniep veel mogelijkheden om te sporten en te ontspannen. Wat denkt u bijvoorbeeld van Aqua body Workout, Aquajoggen, Workout of the day,  Aqua-Insanity, Fifty-Fit (meer bewegen voor ouderen) of Swim Fit.

Niet voor niets is Gouwebad De Sniep het leukste uitje voor het hele gezin!

Wij heten u van harte welkom!

Let op : Kinderen zonder zwemdiploma zijn altijd en overal onder toezicht van een volwassene in badkleding.

We hebben deze baden

25 meter wedstrijd bad

Recreatiebad

Kleuterbad

Verwarmd buitenbad

Stroomversnelling

55 meter glijbaan

Whirpool

Onderwaterfontein

Borrelbank

Watergordijn

Solarium

Wie werkt er bij ons

Gouwebad De Sniep is al tientallen jaren een begrip in Waddinxveen, dat komt ook door ons fantastische team. Met veel enthousiasme en kennis staan ze voor u klaar!