.

Nieuwsberichten

Zomervakantie Gouwebad De Sniep vanaf maandag 8 juli

Van maandag 8 juli tot en met zondag 25 augustus is het zomervakantie in het Gouwebad De Sniep. Van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus is het zwembad geheel gesloten. Er zijn in de vakantie géén zwemlessen. Ook zijn er geen doelgroepen. Maandag 2 september gaan alle zwemlessen en doelgroepen weer beginnen.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Zomervakantie

Gratis zwemmen zwemleskinderen Gouwebad De Sniep op vertoon van de zwempas

Tijdens het vrijzwemmen en in de schoolvakanties kunnen kinderen die op zwemles zitten in het Gouwebad De Sniep GRATIS zwemmen onder begeleiding van een betalende volwassene. Dit kan alleen op vertoon van de zwemlespas. Ook bij kinderen van B-les en C-les is een betalende volwassene aanwezig.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina zwemles

Kinderen zonder zwemdiploma Gouwebad De Sniep - let op:

Kinderen zonder zwemdiploma zijn tijdens het vrijzwemmen in het Gouwebad De Sniep altijd en overal onder begeleiding van een volwassene in zwemkleding met een goede zwemvaardigheid. Deze kinderen worden nergens alleen gelaten.

Vrijdagavond alleen voor kinderfeestjes - geen vrijzwemmen

Na de vakantie is vrijdag 6 september weer de eerste mogelijkheid om je feestje te vieren in het Gouwebad De Sniep. Wil je je partijtje vieren in het zwembad? Telefonisch reserveren is verplicht via telefoonnummer 0182-630 444. Elk kinderfeestje is onder begeleiding van een volwassene. Jullie zijn van harte welkom! 

Wil je meer weten? Ga naar de pagina vrijdagavond kinderfeestjes

Informatie zwemlessen: vanaf 4 jaar online inschrijven voor A diploma

Online inschrijven voor het A-diploma kan vanaf de 4e verjaardag van uw kind. Ga op de homepagina van deze website naar de link 'Inschrijven'.  Tijdens de zwemlessen is de tribune open voor ouders en begeleiders. Zijn er broertjes en zusjes mee? Dan zitten zij stil op de tribune. Hoe rustiger het is op de tribune hoe beter de concentratie tijdens de les. 

Wil je meer weten over het ZwemABC? Ga naar de pagina zwemles

Just Keep Swimming : 2 zwemlessen zwemmen in open water

Zwemmen in open water is heel anders dan zwemmen in een zwembad. Via Just keep Swimming zijn er lessen survivalzwemmen en reddingszwemmen in de Surfplas in Reeuwijk. Dit is in de periode van 26 april tot en met 30 augustus op elke woensdag- en vrijdagmiddag. Tijdens deze lessen leer je over de gevaren van zwemmen in open water en vergroot je jouw zelfredzaamheid en zwemvaardigheid in open water. 

Wil je meer weten? Ga naar de pagina over Just Keep Swimming

Kom sporten in het Gouwebad De Sniep

Er zijn in het Gouwebad De Sniep veel aquasporten. Er is bijvoorbeeld een Workout of the day op maandag- en woensdagochtend in het recreatiebad. Een sportieve start van de dag! Ook is er Aquajoggen, Aquabody workout, Aqua Insanity, Swim Fit en Fiftyfit. Betalen is per keer.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina met het Activiteitenrooster

Zwemtraining in lange banen zwemmen 

Maandag tussen 10.00 en 13.00 uur, vrijdag tussen 09.00 en 13.00 uur is er in het wedstrijdbad Zwemtraining in lange banen zwemmen. Zelf banen zwemmen of volgens stuurkaarten een bepaalde training volgen. Er is ook materiaal aanwezig om zelf te trainen. Er is een zwemtrainer aanwezig die u kunt helpen. 

Wil je meer weten? Ga naar de pagina rooster banen zwemmen

Aquamedica in Gouwebad De Sniep door Praktijk Joosten 

Aquamedica is bedoeld voor mensen met een fysieke beperking die graag in het water, onder begeleiding van een fysiotherapeut, willen bewegen. Er is les in het recreatiebad op dinsdag van 11.15-12.15 uur (schoolvakanties van 09.00 tot 10.00 uur) en woensdag van 08.45 tot 09.45 uur.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Aquamedica

Badmodeverkoop woensdagochtend in oktober 2024 - datum volgt

Twee keer per jaar, in april en oktober, is er op woensdagochtend tussen 09.00 en 12.00 uur verkoop van badkleding in de hal van het zwembad. U kunt gebruik maken van de kleedkamers om te passen. U hoeft niet verplicht te gaan zwemmen. Er is geen badkleding voor kinderen.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Badmode verkoop

Pyjama- en survivalzwemmen baby, peuter en kleuterzwemmen

Elk jaar in februari of maart is er pyjama- en survivalzwemmen bij het baby, peuter en kleuterzwemmen. Tijdens de lessen, tussen 9.00 en 11.00 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag, zijn er inschrijfformulieren aanwezig. Inschrijving is verplicht. Inschrijfformulieren zijn alleen tijdens de ochtenden van het babyzwemmen verkrijgbaar.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Survivalzwemmen

Onderwaterfoto's baby, peuter en kleuterzwemmen

In de week voor Pasen komt er elk jaar een onderwaterfotograaf bij het baby, peuter en kleuterzwemmen.Tussen 9.00 en 11.00 uur op dinsdag, donderdag en vrijdag kunt u samen met uw kindje op de onderwaterfoto. Er zijn die week geen babyzwemlesjes.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Onderwaterfoto's

Duckyduck, Zeepaardje en Teddybeer diplomazwemmen

In juni en december is er diplomazwemmen bij het baby, peuter en kleuterzwemmen. Tijdens de lessen, tussen 09.00 en 11.00 uur, zijn er inschrijfformulieren aanwezig. Inschrijven is verplicht. Een week voor het diplomazwemmen moet het inschrijfformulier ingeleverd zijn.

Wil je meer weten? Ga naar de pagina Diplomazwemmen
Nieuwsoverzicht