Ducky Duck, Zeepaardje en Teddybeer diplomazwemmen

Twee keer per jaar is er op dinsdag-, donderdag- en vrijdagochtend diplomazwemmen bij het baby-peuter-kleuterzwemmen. Het afzwemmen is tussen 9.00 en 11.00 uur tijdens de eigen lestijden van de kinderen.

De allerkleinsten tot en met 8 maanden kunnen afzwemmen voor hun Ducky Duck diploma. De kinderen van 8 tot 18 maanden kunnen afzwemmen voor het Zeepaardje diploma.  En de kinderen van 1,5 tot 4 jaar kunnen afzwemmen voor hun Teddybeer brons, zilver of goud.

In de weken voor het diplomazwemmen worden tijdens de lessen alle oefeningen doorgenomen waarna er, als alles goed gaat, aan het diplomazwemmen deelgenomen kan worden.                                                           Inschrijven is verplicht !! Een week vóór het afzwemmen moet het inschrijfformulier ingeleverd zijn.

Inschrijfformulieren zijn te verkrijgen in het recreatiebad bij de lesgevers van het baby-peuter-kleuterzwemmen op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 11.00 uur. De kosten voor het diplomazwemmen zijn € 6,60. (exclusief entree)