Korte uitleg Aquasporten

Workout of the Day:  Goede start van de dag!

Deze les wordt op twee ochtenden (maandag en woensdag) gegeven. Dit is in het 1.20 m. gedeelte van het recreatiebad. Er wordt op muziek gewerkt aan het verbeteren van de conditie en het versterken van de spieren.

Aqua Body Workout  (was aquarobic dinsdagavond)

Actieve les op muziek in het 1.20 m. gedeelte van het recreatiebad. Er wordt gewerkt aan de conditie en het versterken van de spieren met en zonder materiaal.

Aquajoggen

Les op muziek in het diepe gedeelte van het wedstrijdbad. Door gebruik van een wetbelt kunt u in het diepe bad joggen. Geen druk van de bodem. Zeer goed om spieren te versterken na een blessure.

Fifty Fit

Les wordt gegeven in twee groepen: één groep in het 1.20 m. van het wedstrijdbad en één groep in het diepe gedeelte van het wedstrijdbad. Er zijn dus twee lesgevers in het water! Het water is ook lekker warm. De les duurt 30 minuten.

Swim Fit (was trimzwemmen)

Les in het wedstrijdbad waarin alle zwemslagen aan bod komen. De lessen worden gegeven in diep water. Zwemvaardigheid is dus een vereiste. Ook worden er oefeningen gedaan met materiaal.

Aqua Insanity

Zeer actieve les op muziek in het 1.20 m. gedeelte van het recreatiebad. De muziek staat hard en er is weinig pauze. Er wordt gewerkt aan de conditie en het versterken van de spieren.

Zwemtraining in lange banen zwemmen

De lijnen liggen in de lengte van het bad. Ook is er de mogelijkheid om de borstcrawl aan te leren/verbeteren of te trainen voor triathlon. Er is een zwemtrainer aanwezig. Zelf tijdstip bepalen tussen 10.00 en 13.00 uur (maandag) en 09.00 en 13.00 uur (vrijdag)

Zwemmen voor zwangeren

Les in het recreatiebad (1.20 m.) in lekker warm water. Oefeningen zijn gericht op specifieke spiergroepen voor de zwangere vrouw. Ook zijn er ontspanningsoefeningen.